Szerintem ezek jó zenék

Szerintem ezek jó zenék

Száznyolcvannegyedik...

2017. október 14. - nemtudommilegyenanevem

Imádom ennek a gyereknek a hangját, meg jó kis zenéje van. Viszont a mai világban ez természetesen nem elég egy dal eladásához, a sok igénytelen és botfülű marhának kell valami, ami könnyebben befogadhatóvá teszi az adott nótát; erre találták ki a klipet, amit az igazán hozzáértők jól ki tudnak használni és nem válik feltétlenül öncélúvá a produkció.

Erre jó példa ez a klip, amiben azért benne van egy világsztár, Sir Ian McKellen; a készületekor éppen aktuális volt valamelyik X-men film a 34 különböző változatból, így a divatmajmok is tudták, ki is ő (bocs az igazi rajongóktól). Egy elragadó fazon lehet egyébként, jól feldobja a videót. És láss csodát, mindenki megjegyzi a dalt! De szerintem azért jó a zene is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintemezekjozenek.blog.hu/api/trackback/id/tr2912975452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása