Szerintem ezek jó zenék

Hétszáznegyvennyolcadik...

2020. szeptember 18. - nemtudommilegyenanevem

Ha valaha eljutok Burjátföldre, keresek egy barlangot ott, bemegyek, leülök, és nézek ki a fény felé, közben majd ez lesz az aláfestő zeném.

Hétszáznegyvenharmadik...

Hozzászoktam, hogy a fülem bizonyos időközönként nem működik megfelelően, de ha eszembe jut egy ilyen himnikus metálszerzemény, és nem hallom rendesen...hát ilyenkor tudatosul igazán bennem, hogy mennyire nem hallok. És aztán eszembe jut Beethoven barátom, és megnyugszom, hogy nekem "csak" megfázás/középfülgyulladás/allergia keseríti meg a hallásomat, és el is hessegetem a nyavalygás lehetőségének gondolatát. Lényeg, hogy jöjjön Peter Steele és az ő (,már életében is) túlvilági hangja.

Hétszáznegyvenegyedik...

Nem biztos, hogy jó az észrevétel, de mióta a barcelónás bekk asszonykája, azóta lendületesen egyre lejjebb és lejjebb teszi a lécet Shakira. Jó ideje nem csak hallgathatatlan zeneileg, amit gondolom 6 producernek köszönhetünk dalonként, de ő maga is "elveszik" az újabb nótákban. Semmi shakirás nincs bennük, és inkább arra jók a hozzájuk készült klipek is, hogy meggyőződhessünk arról, hogy letagadhat legalább 10 évet.